Ružno lice islama – Abu Izzadeen

Abu Izzadeen, građanin Europske Unije i vođa nedavno zabranjene islamističke grupe Al Ghurabaa (stranci), rođen je 1976. kao Trevor Brooks u Hackneyu u istočnom Londonu, u obitelji jamajčanskih doseljenika. Preobratio se na islam u dobi od 17 godina.

Otvoreno je izjavio kako želi umrijeti kao bombaš samoubojica i kako su teroristički napadi na podzemnu željeznicu u Londonu vrijedni hvale. U intervjuu sa Johnom Humprysom izjavio je kako mu je cilj Velikoj Britaniji na bilo koji način nametnuti šerijatski zakon.

Na godišnjicu 7/7 – terorističkog napada na podzemnu željeznicu u Londonu, snimljen je kako propovijeda grupi muslimana u Birminghamu (Velika Britanija), smijući i rugajući se žrtvama 9/11 – terorističkog napada na WTC u New Yorku te prijeteći ubojstvima i daljnjim napadima u Velikoj Britaniji.

Prigodni citat iz Kurana časnog glasi:

    Kuran 33:25-27
    Allah je nevjernike pune srdžbe odbio, – nisu nimalo uspjeli -, i vjernike je Allah borbe poštedio, – Allah je, uistinu, moćan i silan -,
    a sljedbenike Knjige, koji su ih pomagali, iz utvrda njihovih je izveo, i strah u srca njihova ulio, pa ste jedne pobili, a druge kao sužnje uzeli,
    i dao vam je da naslijedite zemlje njihove i domove njihove i bogatstva njihova, i zemlju kojom prije niste hodali; Allah sve može.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: